Sankt Henrik-skytte ”at the marks”

Söndag 19 januari kl 12:00 skjuter vi ”at the marks” till sankt Henriks ära, på dennes namnsdag.

Plats är Stockholms universitet, Frescati. Samling vid den stora parkeringen bakom de stora blå universitetshusen, parkeringens sydvästra hörn. Här hittar du vägbeskrivning via Google Maps. Tunnelbana ”Universitetet”.

Du som behöver låna utrustning meddelar det senast 17 januari via mail till vår materialansvarige Claes Lilliesköld (claes.lillieskold@gmail.com). Fänikan har fyra lånebågar i vuxenstorlek och två i barnstorlek, för barn i åldrarna 9-12 cirka. Reservation är bindande.

Om du inte är medlem i Sagittarii Holmiae tar vi en skytteavgift på 100 kronor, samt ytterligare 100 kr om du behöver låna utrustning.

Sankt Henrik (även Biskop Henrik) var en englandsfödd missionsbiskop som företog det första svenska korståget till Finland i slutet av 1150-talet. Henrik heter även en av fänikans kaptener. Välkommen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s