NY PLATS! Bågskytte i hänryckningens tid.

28242

Vårens första skytte blir på pingstdagen 20 maj i hänryckningens tid. Samling kl 12.

OBS! ÄNDRAD PLATS! Ny samlingsplats är stora parkeringen vid Stockholms universitet. Tunnelbanestation är Universitetet. Vi samlas vid parkeringens sydöstra hörn.

 

Come hell or high water, the Company always shoots!

19554830_10155602632003783_6961375164152479326_nSkytteavgiften ingår i medlemskapet i Sagittarii Holmiae. Om du inte är medlem i Sagittarii Holmiae och vill delta tar vi en skytteavgift på 100 kronor.

Om du inte har egen utrustning så skicka ett mail till fänikans materialansvarige, captain  Tore Eriksson, på tore@firerider.se (senast onsdag 16 maj) så tar han med lånebåge till dig. Antalet bågar är dock begränsat, så först till kvarn gäller.

Om du aldrig har skjutit ”at the marks” förut eller är fullständig nybörjare angående bågskytte finns möjlighet att prova. Vi undervisar dig. För mer information och anmälan (senast 16 maj), maila info@longbows.se.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s