Skytte i Gubbängen tisdag 9 augusti

gubbangsfaltet-galleribild-3

Tisdag 9 augusti klockan 13-15 arrangerar Sagittarii Holmiae långbågeskytte på Gubbängsfältet (mellan Gubbängen och Hökarängen), i samarbete med organisationen Humana som jobbar med att hitta familjehem åt ungdomar i behov.

Vi sammanstrålar vid Söderledskyrkan kl 13 och tar oss tillsammans ut på fältet.

Vi ska visa upp vårt skytte för ungdomarna och hjälpa dem testa att skjuta själva. Alla villiga medlemmar är hjärtligt välkomna att delta i skyttet, visa hur vi skjuter samt hjälpa till vid provskyttet. Naturligtvis finns möjlighet till eget skytte dessutom!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s