Mot Sherwood-skogen!

sflac shield 01 black with helm jpgVi kan berätta att ”the merry men of Sherwood” fortfarande skjuter långbåge! Via Facebook har vi kommit i kontakt med långbågeföreningen Sherwood Forresters Longbow Archery Club:

We only shoot English longbows and we shoot target, field, clout, roving and all forms of archery whilst most other clubs seem to shoot only in one discipline such as target or field archery. What is wrong with other styles of archery we ask? We like to think we have put the fun back into archery and that variety is the spice of life as they say!

Mer information om dessa arvtagare från Robin Hood på deras webbplats.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s